Gastenboek

Commentaren: 22
 • #22

  Mills Dachin (zaterdag, 11 juli 2020 11:36)

  Internet Of Today is filled with Scam? With Mills Dachin Quality jobs Delivery Assured, We have help Individuals Organization to Secure and to Recover there lost files/Password/ funds etc. We Are Hacker for Hire. I am saying leave your problem & your Worries for us to solve for you 100%✓guarrantee

  * iOS/windows/iPhone/Android Phone Hacking
  * All kind of loans
  *University Grades
  *Iclouds breaching
  *Criminal Records
  *Hacking ATM Cards
  *Binary Recoveries
  *BTC Mining
  * Cyber Scam recovery
  etc...!!!

  All you need do just Email:- *pointekhack@gmail.com
  *hyperhackerone@gmail.com *cyberhackertap@gmail.com
  *phdatabasesolution@gmail.com

 • #21

  Lissa, Cinthia, Dennis (dinsdag, 10 juli 2018 22:21)

  Claudine,

  Wat een ge-wel-di-ge taart heb je voor Lissa gemaakt. Niet alleen prachtig, maar vooral ook overheerlijk en kraakvers. Zoveel mensen hebben ons om je gegevens gevraagd, je zou het weleens wat drukker kunnen krijgen. ;-)

 • #20

  Lotte (dinsdag, 14 februari 2017 13:45)

  Prachtig was de buurman en buurman taart, en ook nog eens heel lekker! Iedereen, inclusief onze jarige dochter Tamar, heeft er van gesmuld. Heel erg bedankt!

  Groetjes,
  Lotte (moeder Tamar)

 • #19

  Anja (maandag, 02 november 2015 15:48)

  De taart voor onze dochter was begin augustus super mooi en lekker, maar ook de 2 taarten voor onze zoon waren fantastisch! Beide keren hebben aangegeven wat wij graag willen als thema en je hebt er steeds iets moois van gemaakt. Heel erg bedankt; wij hebben gesmuld van de taarten en de blije gezichtjes.

 • #18

  viktor Luttikholt (dinsdag, 29 september 2015 12:18)

  Wat een blije berichten Claudine.
  Geweldig toch dat je dat alles teweeg brengt met taarten die verwonderen en smaken. Elke keer weer ben ik blij verrast met je creaties. Ik wens meer foto's van deze gekleurde schepsels op Facebook!

 • #17

  P. Norman (dinsdag, 22 september 2015 12:50)

  Super bedankt voor de geweldige Minion taart! Mijn dochter vond hem prachtig en hij smaakte heerlijk. Volgend komen we weer een taart bij je halen

 • #16

  Andrea O. (zondag, 09 augustus 2015 15:01)

  Liebe Claudine,

  vielen Dank für die super torte zum Geburtstag meiner Tochter. Alle waren begeistert und sie hat genauso lecker geschmeckt wie sie aussah.

 • #15

  Sandra (maandag, 01 juni 2015 18:45)

  Hoi Claudine,

  Wat n super gave buurman en buurman taart heb je gemaakt voor Diego.
  De gelukkige ogen die hij had toen hij de taart zag is onbetaalbaar..
  En niet te vergeten nog heerlijk ook :-)

  Heel erg bedankt

  Sandra

 • #14

  Christian (donderdag, 23 april 2015 08:14)

  Liebe Claudine,
  Das war eine tolle Geburtstagstorte für meine Frau Britta, die Du da kunstvoll gebacken und gestaltet hast. Sogar unsere ganze Familie war begeistert, die wir nach unserem Kurzurlaub in Amsterdam auf dem Weg nach Hause noch besucht haben. Lieben Dank auch für den herzlichen Empfang bei Dir.
  Herzliche Grüsse
  aus Basel
  Christian

 • #13

  Shirley (maandag, 09 februari 2015 22:00)

  Hallo Claudine,

  De Jake en de Nooitgedachtland piraten taart was geweldig! Absoluut boven onze verwachting. Iedereen was erg onder de indruk.
  En de taart was nog heerlijk ook. Heel erg bedankt.

  Met vriendelijke groet, Shirley

 • #12

  Marleny (maandag, 19 januari 2015 14:37)

  Wat was de taart schitterend! Aurora wilde het niet aansnijden zo zonde vond ze dat! Bedankt Claudine. Het was weer een waar kunstwerk:)

  Groetjes van Marleny en Aurora

 • #11

  Elena (dinsdag, 16 december 2014 20:56)

  Het was super mooi en ook lekker!

 • #10

  Jennifer (dinsdag, 16 december 2014 20:07)

  Met een taart van Claudine zet je met trots een kunstwerk op tafel! Prachtig en heerlijk, een echte aanrader voor ieder feestje. Wellicht tot de volgende keer!

  Gr. Jennifer

 • #9

  Angela (woensdag, 17 september 2014 18:15)

  Super gedaan en dat nog wel week van tevoren besteld. Toen mijn dochter het aansneed keken we elkaar aan van Woh wat is dit. Compacte taart maar heerlijk!! En versiering ook naar mijn dochters ontwerp gemaakt.Top gedaan.
  Angela en Tyara

 • #8

  Siham (maandag, 08 september 2014 13:14)

  Beste Claudine,
  Super bedankt voor de Lief verjaardagstaart ter viering van de eerste verjaardag van mijn dochter. De taart overrof mijn verwachtingen, en zo precies en netjes gemaakt. chapeau! Iedereen vond deze geweldig. Ook smaakte de taart heerlijk. De jarige en haar neefje smulden ook van hun kleine smash-taartjes en genoten er erg van. Het heeft ons feestje compleet gemaakt.
  We zullen je weer weten te vinden bij de volgende gelegenheid.

  Gr,
  Siham en Amber

 • #7

  Sujata (woensdag, 20 augustus 2014 15:24)

  Hi Claudine,

  Nogmaals bedankt voor de supermooie en vooral heerlijke taart voor de eerste verjaardag van mijn dochter. De taart was helemaal in stijl van het Minnie Mouse thema van het verjaardagsfeest en was niet alleen prachtig om te zien, maar smaakte ook nog eens heerlijk luchtig en niet te zoet. Zelfs mijn gasten die niet zo dol op taart zijn, waren door de lovende reacties zo benieuwd dat ze uiteindelijk allemaal ervan hebben gesmuld (en in het bijzonder de jarige job zoals de foto duidelijk laat zien).

  Heel erg bedankt en we gaan vast snel weer bij je bestellen!

  Groetjes,
  Sujata

 • #6

  Cynthia (maandag, 23 juni 2014 22:09)

  Prachtige taart voor de eerste verjaardag van onze dochter. Niet alleen een lust voor het oog, maar smaakte ook nog eens overheerlijk! Groot succes bij verjaardagsgasten. Zeker een aanrader en gaan we zeker nog eens doen!!

 • #5

  Monique Heijligers (vrijdag, 30 mei 2014 01:08)

  Wat een gigantisch mooie sweet 16 taart heb je voor ons gemaakt. Dochter en visite ware sprakeloos. Ook de cake en vulling was overheerlijk. Echt een aanrader!!!
  Bij het volgende feest weet ik waar ik moet zijn.!

 • #4

  Nesrin & Kadir Ozkan (dinsdag, 27 mei 2014 07:31)

  Claudine, ook via deze weg willen je bedanken voor de onze taart. Hij was niet alleen prachtig maar ook zooo lekker. Iedereen was onder de indruk en ik vermoed dat je snel meer opdrachten zult krijgen. Voor de lezers die twijfelen
  Of ze bij Claudine gaan bestellen: doen! De prijs/kwaliteit is super. Veel geluk en succes!

 • #3

  Sigrid (dinsdag, 29 april 2014)

  Hoi Claudine,
  Heel erg bedankt voor de prachtig mooie en lekkere Buurman & Buurman taart voor Julius. Hij is ontzettend goed in de smaak gevallen, letterlijk en figuurlijk! We kijken uit naar de volgende taart voor onze dochter die zeker weten net zo geslaagd zal zijn.
  Tot binnenkort!

 • #2

  Katja (vrijdag, 17 januari 2014 14:01)

  Hoi Claudine,
  het is een beetje laat, maar hierbij de beloofde foto's van je taart.Hij was net zo bont en vrolijk als we in gedachte hadden.
  Een groot deel van de gasten dacht eerst dat het een nep-taart was, zo mooi en onconventioneel zag hij er uit.Wat was hij mooi en lekker!
  Nogmaals hartelijk dank voor al je werk.
  Hartelijke groeten, Martijn en Katja

 • #1

  wenseentaart (donderdag, 03 oktober 2013 11:14)

  welkom op mijn nieuwe site!

wenseentaart Logo

Afhaaladres:
Celsiusstraat 44 /1
1097 PH Amsterdam

 

KvK numer:52975703 

 

Claudine@wenseentaart.nl

 

Bij dringende vragen:
06-13616832

 

 

Algemene informatie

Wenseentaart.nl is een modern en nieuw bedrijf uit Amsterdam dat zich specialiseert in het maken van taarten op maat. Bij wenseentaart.nl staat de klant centraal.

Read more...

Twitter