Welcome to my FOODBLOG

Appeltaart biologisch
Appeltaart biologisch

Labneh met Dukah laagje

Zopf, Zwitser recept

500 gr bloem
Geraspte citroen
0,75 el zout
20 g Gist
1 tl suiker
60 gr boter
3 dl amandelmelk
Alles goed mengen, kneden, met vochtig doek afdeken, ca 1 1/2 uur laten rijzen.
Deeg in twee helften delen. Circa 70 cm lange strengen maken en vlechten.
Met een ei en amandelmelk besprenkelen. Nogmaals 30 min laten rijzen en dan ca 35 min bij 200 graden bakken. 
Bosvruchtenlollies met yoghurt
Bosvruchtenlollies met yoghurt
wenseentaart Logo

Afhaaladres:
Celsiusstraat 44 /1
1097 PH Amsterdam

 

KvK numer:52975703 

 

Claudine@wenseentaart.nl

 

Bij dringende vragen:
06-13616832

 

 

Algemene informatie

Wenseentaart.nl is een modern en nieuw bedrijf uit Amsterdam dat zich specialiseert in het maken van taarten op maat. Bij wenseentaart.nl staat de klant centraal.

Read more...

Twitter