Welkom op wenseentaart.nl.

 

 

Welkom op wenseentaart.nl. De site waar u elke taart naar uw eigen wens en fantasie kunt bestellen. In de menubalk hieronder vindt u alle informatie.

Wie ben ik?

Claudine Jansen
Claudine Jansen

Claudine Jansen-Leonhardt bakte op haar vierde haar eerste taart en lange tijd was geen Zwitsers feest geslaagd zonder haar worteltaart. In 2001 verhuisde ze vanuit Basel naar Amsterdam en vanaf die tijd bakt ze met grote regelmaat taarten. Doordat de vraag naar haar taarten steeds groter werd, startte ze in 2009 www.wenseentaart.nl.

 

De site biedt een overzicht van eerder gemaakte taarten en geeft informatie over prijzen, ingrediënten en andere zaken.  Smaak is bij de taarten van wenseentaart.nl van primair belang, maar ook het uiterlijk moet verrassend, verzorgd en verfrissend zijn.


 

Toveren met taart

Door: Hella de Groot
Fotografie: Mats van Soolingen


Claudine Jansen wordt vrolijk van het bakken van taarten. Al vier jaar runt ze met succes wenseentaart. Ook in tijden van crisis worden verjaardagen en huwelijken gewoon gevierd, bij voorkeur met feestelijk gebak.

 

 

Toveren met taart
toveren_met_taart.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Zaterdagochtend in beeld

Nena, Miquel & Claudine Jansen
Nena, Miquel & Claudine Jansen

Zaterdagochtend 23 april 2011 - 9.30 uur

Nena Jansen (5)

Ringdijk, Oost

 

In Nederland is zo weinig keus bij de bakkers, daarom bakt Nena samen met Miquel (3) elke zaterdagochtend zélf broodjes. Deze week staan er paashaasjes op het menu. Volgens Zwitsers recept, want daar komt hun moeder Claudine (40) vandaan. Claudine is bezig met taarten. Professioneel en voor de hobby. De flipperkasttaart is voor haar man Jim.

parool.nl


 

wenseentaart Logo

Afhaaladres:
Celsiusstraat 44 /1
1097 PH Amsterdam

 

KvK numer:52975703 

 

Claudine@wenseentaart.nl

 

Bij dringende vragen:
06-13616832

 

 

Algemene informatie

Wenseentaart.nl is een modern en nieuw bedrijf uit Amsterdam dat zich specialiseert in het maken van taarten op maat. Bij wenseentaart.nl staat de klant centraal.

Read more...

Twitter